Bu haber kez okundu.

T E Ş E K K Ü R
banner229

Siirt Üniversitesi Fakülte Sekreteri Mehmet Zihni Akkoyun, kayın validesini eski sağlığına kavuşturan Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor ve çalışanlarına teşekkür etti.

Akkoyun yayınladığı mesajında; Çağımızda insanlığı dize getiren covid 19 belası ile yaklaşık 2 aydan bu yana büyük mücadele veren kayınvalidemin ALLAH'in izniyle sağlığına tekrar kavuşmasına vesile olan tüm hastalarına geceli gündüzlü şifa dağıtmak için kendi sağlıklarını riske eden başta Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesi başhekimi Prof.Dr.Selahattin Vural'a, Göğüs Hastalıkları Doktorlarımız Uzm. Dr. Mazlum Dursun, Uzm. Dr. Serdar Keskin,Uzm.Dr. Mehmet Emin Sezgin, yoğun bakım anestezi uzmanı Dr.Yunus Emre Taskın ve ekibine, Hemşirelerimiz Servis Sorumlu Hemşiresi Fatma Çavuşoğlu,Hamza Şahin,Enes Çandur, Remziye Kolay, Fidan Sunduvaç, Filiz Alkaç, Mehmet Arif Akyüz, Hasan Çakır, Bahar Enüştekin'e Hizmetli Personellerimiz Melih Ekinci,Salih Atsız,Muhammet Beytekin'e Temizlik Personellerimiz Maşallah Koyun,Nurcan Nas,Murat Aldemir'e ve emeği geçen herkese kendim ve ailem adına ayrı ayrı en kalbî dilek ve dualarımla teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız. ALLAH devletimize zeval vermesin inşaallah.

MEHMET ZİHNİ AKKOYUN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.