Bu haber kez okundu.

“Spor Aşkı Engel Tanımaz’’ Projesi Kapsamında Spor Malzemeleri Dağıtıldı
banner229

Cumhurbaşkanlığımız himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve  Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen proje çerçevesinde, özel eğitim öğrencilerine spor malzemeleri düzenlenen tören ile dağıtıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK, “Spor Aşkı Engel Tanımaz” projesi kapsamında ilimize gönderilen spor malzemelerinin Siirt Özel Eğitim Uygulama Okulunda ki öğrencilerimize dağıtıyoruz.

 Dağıtılacak spor malzemelerinin özel kardeşlerimizin hem bedensel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlayacağını hayatta çeşitli zorluklar ve engeller olabilir ama zihinlerimizdeki engeli kaldırdığımızda ve kendimize güvendiğimizde hiçbir engelin olmadığını biliyoruz.
Engellilere yönelik düzenlenen çeşitli spor dallarında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ve Devletimizin de desteğiyle son zamanlarda uluslararası başarılar elde etmiş durumdayız. 
Spor Aşkı Engel Tanımaz sloganıyla icra edilen bu proje kapsamında özel öğrencilerimize dağıttığımız spor malzemelerinin de bu kardeşlerimizin gelişimlerine katkı sunacağına inanıyorum.” dedi.

Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK , İl Milli Eğitim Müdürü DENİZ Edip, Spor Hizmetler Müdürü Mehmet Tufan OLĞAÇ, Şube Müdürleri, Spor Antrenörleri ve Özel EğtimÖğrencileri katıldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.