Bu haber kez okundu.

Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi Kapsamında Spor Malzemeleri Dağıtımı Yapıldı
banner229

"Spor Aşkı Engel Tanımaz" projesi çerçevesinde ilimize ulaşan spor malzemeleri, yapılan törenle özel eğitim veren okullara dağıtıldı.

Cumhurbaşkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi "Spor Aşkı Engel Tanımaz" çerçevesinde özel eğitim okullarına, farklı engel gruplarının kullanımına sunmak üzere üretilmiş spor malzemeleri dağıtım töreni düzenlendi.

Türkiye geneli 7 farklı bölge ve 81 ilimizdeki özel eğitim okuluna spor malzemelerini ulaştırmak üzere ‘’Spor Aşkı Engel Tanımaz’’ projesi kapsamında yola çıkan Spor Tırı Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ulaştı. 

Özel bireylerin yararlanabilmesi amacıyla ilimize gönderilen malzemeler Yeni Spor Salonu’nda düzenlenen törenle özel eğitim veren okullara dağıtıldı. Düzenlenen malzeme dağıtım törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili M. Tufan Olğaç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Orhan Danış, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Levent Obuz, Okul Müdürleri, Kurum Personelleri, Sporcular, antrenörler, engelli sporcular ile aileleri katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açıklama yapan Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili M. Tufan Olğaç, ‘’ 81 ilde başlayan “Spor Aşkı Engel Tanımaz“ sloganı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gönderilen malzemeleri, özel bireylere dağıtmanın mutluluğu içersindeyiz, proje sayesinde dağıttığımız spor malzemesinin İlimizde bulunan özel bireylerin hayata daha sıkı bağlanmalarını, kişisel gelişimlerine katkı sunmaları ve Paralimpik Spor branşlarında bir kıvılcım olmasını umut ediyoruz. ‘’ dedi.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle özel gereksinimli sporcularımız için gönderilen spor malzemelerini Merkez ve İlçelerimizde bulunan 6 Özel Eğitim Okulumuza teslim edildi. Toplu çekilen fotoğrafla tören sona erdi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.