Bu haber kez okundu.

ŞİRVAN/ELMADALI KÖYÜNDE ENGELLİ BİREYLER AŞILANDI
banner229

Kovid-19 salgınıyla mücadelede en önemli silah olan aşılama çalışmaları Siirt il genelinde hızlı bir şekilde devam ediyor.
Sağlık kurumları ve sabit aşı noktalarının yanı sıra mobil aşı ekipleri, köy köy mezra mezra gezerek, vatandaşları aşılamaya devam ediyorlar.

Şirvan’ın en uzak köylerinden birisi olan Elmadalı Köyüne giden aşı ekipleri burada vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.Vatandaşların aşılamaya yoğun ilgi gösterdikleri bu köyde engelli ve hasta olan bireylerde aşılandı.

Aynı evde yaşayan mental retarde hastası 45 yaşındaki G. B. ile ikisi de cerebralpalsili hastası olan 20 yaşındaki C. B. ile 17 yaşındaki M. B. ve aynı köyde ikamet eden 37 yaşındaki zihinsel engelli N. A’ daaşı oldular.

Vatandaşlara aşı olmaları yönündeki çağrısını yineleyen Vali Osman Hacıbektaşoğlu ”İlimizde aşılama çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Aşı ekiplerimiz vatandaşımızın yaşamını sürdürdüğü her yere evine bağına bahçesine yaylasına kadar giderek aşılama çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.
İl olarak aşılamada son dönemlerde kazandığımız ivme memnuniyet vericidir. Bunu hızlandırarak sürdürmemiz gerekiyor. Hedefimiz Mavi ketegoriyegeçerek toplumsal bağışıklığı kazanmaktır. 
Bu vesile bir kez daha vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum.” Dedi.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.