Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’dan Mehmetçiğe Moral Ziyareti
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, ilçeye bağlı, Özpınar Jandarma Karakolunda görev yapan kahraman Mehmetçiklere moral ziyaretinde bulundu.

Güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulunan Kaymakam Hasar, karakolda Mehmetçiklerle bir süre sohbet ederek, güvenlik konuları hakkında bilgi aldı.

Şirvan Kaymakamlığına atandığı günden beri bir sürü ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Recep Hasar, mesaisini güvenlik güçlerini ziyaret ederek sürdürdü.

Mehmetçiğimizle beraber güzel bir gün geçirdik. Allah devletimize milletimize ve güvenlik güçlerimize zeval vermesin. Allah yardımcıları olsun" dedi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ayrıca bölgede zor tabiat şartlarında görev yapan Kahraman Mehmetçikler ile Güvenlik Korucularına teşekkür etti.

Güvenlik güçlerinin terörle mücadelede gece-gündüz demeden kahramanca mücadele ettiklerini kaydeden Hasar, terörle kararlılıkla mücadelenin artarak devam ettiğini belirterek, ‘Şirvan ilçesinin önemli bir stratejik konuma sahip, olduğunu, terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin çok büyük bir başarı sağladığını’ belirtti.

Kaymakam Hasar, “Ortak amacımız ilçemizin ve bölgemizin güvenliğini sağlamaktır. Bizlere her zaman destek veren halkımıza da teşekkür ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.