Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediyesi Vatandaşlara Maske, Kolonya ve Gıda Yardımında Bulundu
banner229

Şirvan Belediyesi, halka hizmet yolunda çalışmalarına her koşulda devam ediyor. Bir taraftan koronavirüs salgını nedeniyle hijyen seferberliği devam ederken, yetkililerden gelen uyarılar doğrultusunda ilçe genelinde halk sağlığı için her gün yeni önlemler devreye sokuluyor.

Şirvan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara adeta kol kanat geriyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Şirvan Belediyesi yardım kolilerinden, maske ve kolonya yardımına kadar tüm imkanlarını seferber ederek gönülleri fethediyor. İlçede, son bir hafta içerisinde yardıma ihtiyacı olanlara 700 koli gıda yardımı yapılırken, 16.000 bin maske ve kolonya dağıttı.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek: İlk vakanın Türkiye’de görüldüğü andan itibaren belediyemiz virüsün önlenmesine yönelik tüm tedbirleri aldı. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için de imkanlarımızı seferber ettik.

65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerimize maske ve gıda yardımında bulunduk. Son bir hafta içerisinde yardıma ihtiyacı olan 700 aileye gıda yardımı, 16.000 bin maske ve kolonya dağıttıklarını belirten Başkan Cellek, Şirvan’da yardım götürmediğimiz ev kalmayacak. Vatandaşlarımız evde kaldıkça biz kendilerine ulaşacağız. Vatandaşımızı evde tutmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Başkan Cellek, “Bu zorlu günlerde yaşlılarımız ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm ilçe sakinlerimizin yanındayız. Şirvanlılar kendilerini yalnız hissetmesin.

Sağlığınız için lütfen evde kalın, tedbirlerinizi ihmal etmeyin. Bizler hem görevimizin hem de sizlerin yanı başında olmaya devam edeceğiz. Bu günlerin en kısa sürede, hep birlikte üstesinden geleceğimize inancım sonsuz. Birlikte iyileşeceğiz, birlikte başaracağız” diye konuştu.

SOSYAL YARDIM VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Şirvan Belediyesi, ilçede aktif olarak hizmetlerine devam ediyor. Sosyal yardım performansını günden güne artıran belediye, son bir haftada 700 aileye gıda yardımının yanı sıra, kamu kurumlarına ve evlere toplam 16.000 bin kolonya ve maske dağıtımında bulundu.

Korona virüse karşı sahada dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri cadde ve sokakları köpüklü sularla yıkarken, Aile Sağlığı merkezleri dahil tüm kamu binalarını da dezenfektesini gerçekleştirdi. Virüs salgınına karşı vatandaşları korumak için alınan tedbirler kapsamında Zabıta ekipleri de marketlerde vatandaşların sosyal mesafeye uymaları, maske takmaları noktasında uyarılarda bulunarak denetim yapıyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN CELLEK'E TEŞEKKÜR

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’in talimatlarıyla  gıda ve hijyen kolileri evlerine ulaşan vatandaşlar; “Allah devletimizden razı olsun. Salgın nedeniyle zor günler geçiriyorduk.

Belediyemiz bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Belediyemiz yardım kolilerini evlerimize ulaştırdı. Ekipler kapı kapı gezerek bize hem başkanımız Necat Cellek’in selamlarını iletti hem de yardım kolilerini ulaştırdı. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.