Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi 3 Yeni Bölüme Öğrenci Alacak
banner229

Siirt Üniversitesi tarafından Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) yapılan başvuru sonucunda; 2022-2023 öğretim yılından itibaren Siirt Üniversitesinde 3 yeni programa öğrenci alınmasına karar verildi.

Kurulduğu günden bugüne belirlediği hedefler bakımından sadece illimize veya bölgemize değil Ülkemizin her tarafına hitap edecek bir potansiyele ulaşma çabasında olan Siirt Üniversitesi günümüz konseptine uygun, güncel bölüm ve programları aktif hâle getirmek amacı ile daha önce Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) yapmış olduğu başvuru sonucu üç yeni bölüme kavuştu.

YÖK’ün aldığı karar gereği 2022-2023 öğretim yılında; Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümüne 20,Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümüne 40, Tasarım Meslek Yüksek Okulu İç Mekân Tasarımı bölümüne 30 öğrencinin alınması uygun görüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.