Bu haber kez okundu.

Siirt’te Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri İçin Bilgi Yarışması Düzenlendi
banner229

Siirt’e yaz Kur'an kurslarının son günlerinde öğrenciler arasında dini bilgiler alanında yarışmalar düzenlendi.

2023 yılı yaz Kur’an kurslarında eğitim-öğretim tek dönem halinde 3 Temmuz - 11 Ağustos 2023 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirildi. 

Bu yılki yaz Kur'an kurslarının sonlarında hem kurslara olan ilgiyi artırmak hem de kurslarda okuyan öğrencilerin bilgi seviyelerini ölçmek amacıyla kurs hocaları tarafından öğrenciler arasında dini bilgiler alanında yarışmalar düzenlendi.

Bu yarışmalardan biri Hazreti Hamza Camiinde okuyan öğrencilere yönelik yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Müftülüğü ile kurs hocaları tarafından ödülleri verildi.

İl Müftü Yardımcısı İbrahim Ensari, “Hazreti Hamza Camiinde eğitim görev öğrencilerimizi ziyaret ettik ve Hasbihal eyledik. Ardından yaz kuran kurslarında öğrendikleri dini konular hakkında sınav yapıldı.
Sınava giren tüm öğrencilerimizi tebrik ederim. Gelecekte bizleri temsil edecek yavrularımızın, Yaz Kur’an Kurslarımızda eğitim öğretimlerine devam ederek dini bilgileri sahih kaynaktan öğrenmeleri  büyük önem arz etmektedir.
Bu vesileyle yarışmanın hazırlanmasında emeği geçen Yaz Kur’an Kurslarımızda görev yapan tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Yarışma sonunda başarılı olanlara çeşitli hediyeler verildi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.