Bu haber kez okundu.

Siirt’te Tasarlayarak Öldürme Suçundan 18 Yıldır Aranan Firari Şahıs Yakalandı
banner229

10.08.2006 tarihinde Şirvan İlçesi, Dişlinar Köyünde (N.K.) isimli şahsın tasarlayarak öldürülmesi olayına karışarak olay yerinden firar eden ve hakkında Siirt Ağır Ceza Mahkemesi’nin Tasarlayarak Öldürme suçundan 18 yıldır aranma kaydı bulunan şahıs Ankara’da yakalandı.
Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; 10.08.2006 tarihinde Şirvan İlçesi, Dişlinar Köyünde (N.K.) isimli şahsın tasarlayarak öldürülmesi olayına karışarak olay yerinden firar eden ve hakkında Siirt Ağır Ceza Mahkemesi’nin Tasarlayarak Öldürme suçundan 18 yıldır aranma kaydı bulunan (V.K.) isimli şahıs, Siirt Valiliği İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri tarafından yapılan detaylı araştırma ve istihbarı çalışmalar neticesinde ikamet ettiği tespit edildi.

Ankara İli, Keçiören ilçesinde yapılan 3 günlük fiziki takip sonucunda, Keçiören İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte 20.04.2024 günü saat 06.00 da yapılan operasyonda firari şahıs yakalanmış ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Aziz milletimizin huzuru, güvenliği, birlik ve beraberliği için başta terör olmak üzere tüm suçlulara ve suç örgütlerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
Halkımızın Huzurunu Kaçıran Suçluları ve Suç Örgütlerini Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız. 
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.