Bu haber kez okundu.

Siirt’te Ramazan Bayramı Kutlandı
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İl Protokolü Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı.

Ramazan Bayramı kutlama programı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, il protokolü, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla, Siirt Polis Evi’nde gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma töreni, kent halkıyla il protokolünü bir araya getirdi.

Vatandaşların bayramını tebrik eden Vali Kızılkaya, "Bu anlamlı bayramı, kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmek için eşsiz bir fırsat olarak değerlendirilmeli, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılmalı, birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız". İfadelerini kullandı.

Bayramlaşma törenine AK Parti Milletvekili Mervan Gül,Cumhuriyet Baş Savcısı Tuğan Sarıca, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük,İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Baro Başkanı Muhammed Alptekin, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve vatandaşlar katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.