Bu haber kez okundu.

Siirt’te Polise Mukavemette Bulunan 9 Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı
banner229

Siirt’te sokak ve yol üzerinde bulunan kaldırım taşlarını sökerek görevli polislere atarak Mukavemette bulunan 9 Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada;01.04.2024 tarihinde ilimiz merkez Doğan Mahallesi Nevruz alanında DEM Parti tarafından saat 13.00’te düzenlenen etkinlik, 16:30'da sona ermiştir. 

Ancak, etkinliğe katılan bazı kişilerin dağılma sürecinde ara sokaklarda yasadışı slogan atma ve taşkınlık yapmaya başlamış, ara sokaklara dağılan bu kişilerden bazıları, sokak ve yol üzerinde bulunan kaldırım taşlarını sökerek görevli polislere atarak mukavemette bulunmuşlardır.
Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 9 kişi gözaltına alınmış olup, haklarında soruşturma başlatılmıştır.

Kamu düzeni ve esenliğini bozmaya çalışan, halkımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden hiç kimseye asla müsade edilmeyecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.