Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE POLİS UYGULAMA NOKTALARINDA AŞI HİZMETİ VERİLMEYE BAŞLANDI
banner229

Kovid-19 Yeni Tip Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Siirt il genelinde başlatılan aşı seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Siirt Valiliği himayelerinde İl Sağlık Müdürlüğü sorumluluk ve koordinasyonunda il Merkezi, İlçeler, Beldeler, Köyler, Mezralar ve Yaylalar da yaşayan vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmaları için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan aşı ikna timleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aşı çalışmaları kapsamında henüz aşılarını yaptırmayan vatandaşlar için Kent merkezi giriş ve çıkışlarında polis uygulama noktalarında da mobil aşı çadırları kurularak, vatandaşlara hizmet verilmeye başlandı.

Kentteki Kilt-1 ve Kilit-3 polis uygulama noktalarında hizmet veren Mobil Aşı Çadırlarında aşı olan vatandaşlara, görevliler çay ikramında da bulunuyor.

Polis uygulama noktalarında kurulan aşı çadırları yoldan geçen sürücülere ve içindeki yolcular ile civar bölgelerde ikamet eden vatandaşlara hızlı ve etkin aşı hizmeti sunuyor.

AŞI ORANINDA HEDEF 'MAVİ'

Siirt il genelinde başlatılan aşı kampanyası ile %75 toplumsal bağışıklığın kazanılması ve aşı oranında mavi hedefine varıncaya kadar tüm imkânlar kullanılarak kampanya devam edecektir.

Aşı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak, salgınla mücadelede en etkin silahımız olduğunu unutmamalıyız.

#HAYDİSİİRTAŞIYA





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.