Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE PARK VE YEŞİL ALANLAR TEMİZLENİYOR
banner229

Siirt Belediyesi, kent genelinde park ve bahçelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yaz aylarının başından beri programlı olarak sürdürülen ot biçme ve tırpan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Vatandaşların daha sağlıklı alanlarda vakit geçirebilmesi adına özveri ile çalışan Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ot biçme ve ot güçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.
Bitkilerin daha kolay büyümesini sağlayan ve görüntü kirliliğini ortadan kaldıran tırpan çalışması ile yol kenarları, yeşil alanlar ve parklar daha kullanışlı hale getiriliyor. Park, bahçe, oyun alanları ve caddelerdeki orta kaldırım ile yan bantlarda tırpan çalışmalarını programlı olarak sürdüren ekipler çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirttiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.