Bu haber kez okundu.

Siirt’te Minik Öğrenciler Okul Harçlıklarını Gazze'ye Bağışladı    
banner229

Siirt Merkez Mehmetçik  ilkokulu 2. Sınıf öğrencileri aralarında Filistin de Gazze'de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere topladıkları nakit parayı Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)Siirt Şube Başkanı ve il Müftüsü Şakir Pinal’a teslim etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "Özgür Filistin’in yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin’e yardım kampanyası devam ediyor .
Bu kapsamda öğretmenleri ile birlikte İl Müftülüğünü ziyaret eden Mehmetçik ilkokulu 2. Sınıf öğrencileri topladıkları harçlıklarını  Filistin ve Gazze’ye gönderilmek üzere İl Müftüsü Şakir Pinal’a teslim etti. 

İl Müftüsü Şakir Pinal yaptığı açıklamada, ’Kendi aralarında topladıkları harçlıklarını Filistin ve Gazze’ye gönderilmek üzere bizlere teslim ettiler desteklerinizden dolayı hepsine birer birer teşekkür ediyorum.
Küçük yavrularımızın da Filistin ve Gazze’deki kardeşlerine destekçi olmak için harçlıklarını bizlere emanet etmesi bizim için çok değerli. Onların yardım etme duygusu ve oradaki arkadaşlarını düşünmeleri bizleri çok duygulandırdı. Allah yapmış oldukları yardımları dergahında kabul eylesin" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.