Bu haber kez okundu.

Siirt’te Mehmetçik'ten Türk Kızılay'a Kan Desteği
banner229

Siirt'in Kahraman Mehmetçikleri, Kızılay'a kan bağışıyla destek verdi. 

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'ndan gelen destekle, Kızılay'a yapılan kan bağışı kampanyası güçleniyor.

Vali Dr. Kemal  Kızılkaya liderliğinde başlatılan kampanyaya Kahraman Mehmetçikler de katıldı.

Vali Kızılkaya,”Kahramanlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”İfadelerini kullandı.

Türk Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Yener Tanık 3. KomandonTugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören’e  kan bağışlarından dolayı teşekkür  etti.

Tanık, tek kaynağı insan olan, yerine herhangi bir sıvı ikame edilemeyen kanın insan hayatı için büyük önem taşıdığını bildirdi.

Sivil toplum kuruluşları, sendikalar, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak insan hayatını korumak ve desteklemek için kan bağışı kampanyaları düzenlediklerini aktaran Tanık, "Askerlerimizin kan bağışına vermiş oldukları desteği büyük bir mutlulukla karşılıyoruz. Topluma bu şekilde hizmet etmeleri, vatanseverliklerini ve insan sevgilerini bir kez daha gösteriyor. 

Türkiye'nin güçlü ve birlik içinde olduğunu kanıtlayan bu destek geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Bir kan bağışı bile, bir insanın hayatını kurtarmak için yeterlidir. Kurumsal olarak kan bağışı kampanyamıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören’in nezdinde, katkı sağlayan subay, astsubay, uzman çavuş ve erlerimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.