Bu haber kez okundu.

Siirt’te Kur’an Kursu’nda Yerli Malı Etkinliği
banner229

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Saray Sitesi Kur’an Kursunda yerli malı haftası etkinliği düzenlendi.

Kurs öğrencileri ve aileleri tarafından hazırlanan yerli malları yapılan programda misafirlere ikram edildi.

12-18 Aralık 2023 tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftasını, Siirt İl Müftülüğüne bağlı Saray Sitesi Kur’an kursunda eğitim gören minikler, velileri tarafından hazırlanan yiyecekleri paylaşarak kutladı. Çocuklar, etkinlikte yerli malının kullanımı hakkında bilgiler aldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müftüsü Şakir Pinal, Yerli Malı Haftası kutlamaları Kur’an Kurslarımızda da yapılmaktadır. “Amacımız haftanın önemini öğrencilerimize anlatmak, milli ve manevi değerlerine bağlı, sağlıklı ve tutumlu bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimize ve ailelerine ülkemizde üretilen yerli ürünleri kullanmaları tavsiyesinde bulunduk.

Yerli Malı Haftasında çocuklarımıza yerli malı kullanmanın önemini ve faydalarını öğretmek için Kurslarımızda bu tür etkinlikler düzenliyoruz.”dedi

Programda öğreticilere hediye takdim edilirken, başarılı öğrencilere dergi hediye edildi.

Programa il Müftü yardımcıları  Ayser Şenyiğit ve Yahya Ertürk ve öğrenci aileleri katıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.