Bu haber kez okundu.

Siirt’te Kudüs Fotoğraf Sergisi’ne Kur’an Kursu Öğrencilerinden Destek
banner229

İsrail’in Gazze’de uyguladığı zulüm devam ederken Siirt’te anlamlı bir sergi açıldı. Açılan Sergiyi Ethem Bilim Kur’an kursu öğrencileri ziyaret etti. 

Büyük kumandan Selahattin Eyyübi’nin ilahi dinlerin kutsal şehri  Kudüsü fetihinin yıl dönümü nedeniyle bir fotoğraf sergisi açıldı. 

Siirt’in yetiştirdiği usta objektif Sefa Türksoy’un İHH Siirt Şubesinin katkılarıyla organize ettiği Kudüs fotoğrafları sergisi Siirt Park AVM de açıldı . Hafta sonu gezilebilecek sergiye herkesi davet eden Türksoy “ Siyonizmin baskısı altında inleyen o kutsal mekanları fotoğrafladım. Hemşehrilerimizi bu sergiyi görmeye ve o kutsal mekanlar için neler yapılabileceğini düşünmeye davet ediyorum.” Dedi.

Sergi Ethem bilim Camii İmam Hatibi Hamit Evin ve Kur’an kursu öğrencileri tarafından gezilerek büyük ilgi gördü. Sergi’de emeği geçen sanatçı Sefa Türksoy’a ve diğer yetkililere teşekkür edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.