Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE KPSS SINAVINA GİRECEKLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK
banner229

Siirt Belediyesi, 31 Temmuz Pazar günü Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) gireceklere ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacak.

Siirt Belediyesi, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca gerçekleştirilecek Kamu Personel Seçme Sınavı’na girecek adaylara 31 Temmuz Pazar  günleri sabah saat 7:30‘dan  itibaren ücretsiz ulaşım desteği verilecek. Adaylar, sınav giriş belgesini göstererek refakatçisi ile birlikte ücretsiz ulaşım desteğinden faydalanabilecek.

BAŞKAN HACIBEKTAŞOĞLU’NDAN BAŞARI MESAJI

Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, adayların dikkat ve motivasyonunun bozulmaması için, sınavların yapılacağı okul çevresinde ve caddelerde gürültü yapılmamalı, ayrıca, trafikte seyreden araçların, korna, çalgı, yüksek ses ve benzeri gürültü çıkarıcı davranışlardan kaçınmaları ayrıca okulların yakınlarındaki inşaatlarda sınav saatlerinde gürültüye sebep olabilecek çalışmalar yapılmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.