Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE KİLİT PARKE VE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
banner229

Siirt Belediyesince, kent genelinde sürdürülen yol genişletme, yol yapım, kaldırım yenileme ve parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla yol yapım ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açılan yeni yollarla yaya ve araç trafik akışını rahatlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım yenileme ve kilitli parke taşı döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıyor.

Kilit Parke, yol bakım çalışmaları ve kaldırım yenileme çalışmalarını aralıksız süren Siirt Belediyesi, Doğan ve Conkbayır mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları ve yol bakım çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Planlamada öncelik verilen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. 

Kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali/Belediye Başkan Vekili OsmanHacıbektaşoğlu, Doğan ve Conkbayır Mahallerinde 14 bin 500 metrekare kilit parke ve bordür çalışması yapıldığını söyledi.

Standartlara uygun yapılan çalışmalar ile mahallelerin daha modern bir hale kavuşacağını kaydeden Hacıbektaşoğlu, “amacımız İlimizde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmek, insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmaktır.” dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.