Bu haber kez okundu.

Siirt’te “Geleceğe Nefes” Sloganı İle Milli Ağaçlandırma Günü’nde 29 Bin Fidan Toprakla Buluştu
banner229

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla, 11 Kasım tarihinin “Milli Ağaçlandırma Günü” ilan edilmesiyle birlikte başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyası çerçevesinde il genelinde 29 bin adet fidan fidan toprakla buluşturuldu.

Siirt Valiliğince merkez Afetevleri Mahallesi'ndeki Adalet Ormanı'nda Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Obut ile il protokolünün de katılımıyla ağaç dikim etkinliği düzenlendi. Alana 1000 çam fidanı dikildi. İl genelinde ise 29 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle, gençlerle ve güvenlik görevlileri ve vatandaşlarla birlikte fidanları toprakla buluşturdu ve can suyu vererek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Valimiz, tören sonunda tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Abdulhamit Mutlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük,Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca;Adalet Komisyon Başkanı Erhan Obut,Siirt 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erdi Özmen, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Hâkimler, Cumhuriyet Savcıları,Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, Gençlik ve Spor Müdürü Hayati Kısacık, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, kurum müdürleri, jandarma, polis, zabıta ve adliye personeli, öğrenciler, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.