Bu haber kez okundu.

Siirt’te FETÖ Silahlı Terör Örgütü İçerisinde Kod İsim Kullandığı Belirlenen (3) Şüpheli Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt merkez ve Kahramanmaraş ilinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucunda;FETÖ Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve örgüt içinde kod isim kullandığı belirlenen (3) şüpheli şahıs yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; İl Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen eş zamanlı operasyon ile FETÖ Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve örgüt içinde kod isim kullandığı belirlenen (3) şüpheli şahıs tespit edilmiştir. 

19 Ocak 2024 tarihinde saat 06:00'da Siirt merkez ve Kahramanmaraş ilinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon sonucunda; Siirt il merkezinde (2), Kahramanmaraş'ta (1) olmak üzere toplam (3) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerle ilgili tahkikat süreci devam etmektedir. 

Terör örgütleri başta olmak üzere organize suç örgütleri ve uyuşturucu tacirleriyle mücadelemiz azim, kararlılık ve inançla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.