Bu haber kez okundu.

Siirt’te Emniyet, Esnaf ve Vatandaşları Bilgilendirdi
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, Semt Pazarı civarındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hırsızlık ve dolandırıcılık gibi konulara karşı vatandaşları uyardı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Semt Pazarı  civarında bulunan esnaf ve vatandaşları iletişim yoluyla dolandırıcılık, hırsızlık ve diğer asayiş konularında bilgilendirerek, beklenti ve taleplerini dinlediler.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince bayram öncesi alışveriş yoğunluğunun yaşandığı yerlerde vatandaşlara yönelik hırsızlık, dolandırıcılık vb. vakalarına karşı çalışma başlatıldı. 
Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik (TDP) Şubesi ekipleri Sabit Semt Pazarı ve çarşı merkezinde halkın yoğun olduğu yerlerde işyerlerini ziyaret ederek vatandaşları iletişim yoluyla dolandırıcılık, hırsızlık ve diğer asayiş konularında uyardı. 

Polisler, vatandaşlardan kalabalık yerlerde alışveriş yaparken çanta, cüzdan ve değerli eşyalarının çalınma ihtimaline karşı dikkatli olmalarını, araçlarında kıymetli eşya bırakmamalarını, herhangi şüpheli bir durumla karşılaştıklarında 112 Acil Çağrı Merkezini aramalarını istedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.