Bu haber kez okundu.

Siirt’te Depremzedeler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu
banner229

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminde kaybedilen deprem şehitleri için Ensar Camide mevlit okundu.

Siirt Valiliği himayelerinde AFAD ve İl Müftülüğünce deprem şehitlerimiz için Ensar Çarşı Camisi'nde şehitlerimiz için düzenlenen Mevlit programına Siirtli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ensar Camisi'nde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlar namaz kıldı, bol bol dua etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Miraç Gecesinin önemini anlatarak, birlik ve beraberlik mesajları veren İl Müftüsü Şakir Pinal, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için okunan hatm-i şerifin duasını yaptı.

Mevlit programına, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, 3.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören,Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necemettin Öztürk, Vali Yardımcısı Abdülhamit Mutlu, kurum müdürleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve Kızılay gönüllüleri ile vatandaşlar katıldı.

Program sonrası vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.