Bu haber kez okundu.

Siirt’te Bayan Hafızlar 'Taç' Giydi
banner229

Siirt il  müftülüğe bağlı Medine Kur'an kursunda hafızlıklarını tamamlayan 4 kız öğrenci için taç giyme töreni düzenlendi.

Arifin kız Kur’an Kursunun ev sahipliğinde düzenlenen Hafızlık taç giyme merasimi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

Merasimde konuşan İl Müftüsü Şakir Pinal "Öncelikle bugün Hafız-ı Kur'an olan evlatlarımızı, anne ve babalarını, onları yetiştiren kıymetli hocalarımızı, bu müesseseleri inşa ve imar eden, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun. hafizelerimize tavsiyem; okudukları ve hıfzettikleri kitabımızı amellerine yansıtmaları ve çevrelerine örnek olmalarıdır." dedi. 

Müftü Pinal konuşmasında; Kur’an’ı sadece okuyan ve okutanlar değil, onu ezberleyenler de Peygamberimiz tarafından övülmüştür. Bir hadiste; Kur’an’ı okuyup ezberleyen, helâl kıldıklarını helâl sayan ve haram kıldıklarını haram kabul edip uzak duran hafız kimselerin de cennete gireceklerini ve Kur’an sayesinde ailelerine şefaatçi olabileceklerini bildirmiştir.”dedi. 

Programa il müftüsü Şakir Pinal, İl müftü yardımcısı Ayser Şenyiğit, Kız Kur’an Kursları Dernek başkanı Ayhan Veral, Öğretici Fatma Ebinç, Öğrenci aileleri, hafızlar katıldı. 

Program sonunda öğrencilere belge ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ferhat 9 ay önce

erkeklerin yüzü kapatılmamış, deşifre olmuşlar büyük skandal ! vizontele gazetecilik

Avatar
muhlis 9 ay önce

erkeklerin yüzü kapatılmamış, erkekleri deşifre etmeye ne hakkınız vardı.