Bu haber kez okundu.

Siirt’te Başvuru Yapan Tüm Öğrenciler Gsb Çatısı Altında
banner229

GSB Yurtları öğrenci yerleştirme sonuçlarının ilk fazı açıklandı.
Siirt’te, GSB Yurtlarında kalmak için başvuran tüm üniversite öğrencilerinin yerleştirildiğini duyuran Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU: “36 ülkenin nüfusundan daha fazla kapasiteye sahip yurt altyapımız var. 3 fazımız daha var.
Bu fazların sonunda her öğrencimiz bu çatının altında olacak. Ailelerimiz ve değerli gençler endişe etmesinler.” değerlendirmesinde bulundu.
Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK da: ‘’Siirt Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüzün merkezde 3 adet kız yurdu 2 adet erkek yurdu olmak üzere toplamda 5 adet yurdumuz bulunmaktadır. Bu yurtlarımızda boş yatak sayısı kız öğrenci 1240, erkek öğrenci 932 olmak üzere toplam 2172’dir.
2022-2023 eğitim öğretim döneminde yurtlarımıza başvuru yapan kız öğrenci sayısı, 1207 erkek öğrenci sayısı ise 716’dır. Kız-erkek öğrenci toplam başvuru sayımız 1923’tür.
Bu doğrultuda 2022-2023 eğitim öğretim döneminde ilimize yapılan başvuruların %100’nü karşılamaktayız.’’ açıklamalarında bulundu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.