Bu haber kez okundu.

Siirt’te Arıcılarına Kışlık Beslenme Şekeri Dağıtıldı
banner229

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen 523 ton kristal toz şeker, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde Siirt’te faaliyet gösteren, Tarım ve Orman Bakanlığı Arıcılık Kayıt Sistemi (AKS)'ne kayıtlı ve aktif arıcılık yapan tüm arıcılara eşit miktarda dağıtılmaya başlandı.

​Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinatörlüğünde Siirt’te arıcılık yapan 800 yetiştiriciye arıların kışlıkbeslenmesinin yapılarak önümüzdeki sezona güçlü girmelerini sağlamak için yaklaşık 150 bin kovan için 523 ton şeker dağıtılacak.

Şeker dağıtımı Siirt İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Asım ŞEN, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Nurettin GÜL ve teknik elemanlar gözetiminde yapıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.