Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE 19 MAYIS COŞKUSU !
banner229

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Siirt'te düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Bayram kutlamaları 19 Mayıs Cuma günü saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekilmesinin ardından buradaki tören son buldu.

Yeni Spor Salonu’nda devam eden tören programı, aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Törende gençlik adına konuşma, gençlik şiirlerinin okunmasının ardından coşku içerisinde geçen kutlamalarda jimnastik, judo, taekwondo gösterileri beğeni ile izlendi.

Halk oyunları gösterisi ile devam eden programda Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Dr. Kemal Kızılkaya tarafından verildi.

Vali Kızılkaya ve il protokolü daha sonara Gençlik Merkezi tarafından açılan sergiyi gezdi. 

El emeği göz nuru eserleri inceleyen Vali Kızılkaya, kursiyer ve öğretmenleri kutladı.

Program sonunda Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışanlarını tebrik eden Vali Kızılkaya, gençlerle sohbet ederek, hatıra fotoğraf çektirdi.

Törenlere; Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Siirt Ak Parti Milletvekili Mervan Gül, İl protokolü, kurum müdürleri, askeri ve mülki erkân, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, gençler ve vatandaşlar katıldı.









Anahtar Kelimeler:
SİİRTTE 19 MAYIS COŞKUSU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.