Bu haber kez okundu.

Siirtli Vatandaşlar Deprem Bölgesine Destek Olmak İçin Kan Bağışında Bulundu
banner229

Merkez Üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde  meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası Siirtli vatandaşlar olabilecek ilave kan ihtiyacı İçin Kızılay Kan Merkezine akın etti. 

Siirtli vatandaşlar, Kızılay Kan Merkezi hizmet binasına giderek, depremdeki yaralı vatandaşlar için kan bağışında bulunarak destek oldular. 

YENER TANIK KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası Deprem bölgesine ilave kan ve kan ürünleri sevkiyatı yapıyoruz. Bölge Kan Bankalarımızda ilk etap sevkiyat için Ulusal Kan Stoklarımız mevcuttur. Ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için Siirtli vatandaşlarımızı gün içinde kan bağışına davet etti.

Tanık, Kızılay gönüllüleri de Kızılay ekiplerine ve vatandaşlara destek olabilmek için harekete geçildiğini ve Siirt Kızılay ikram araçlarının Gaziantep’e doğru yola çıktığını ve 30 kişilik genç ekibinde Diyarbakır yola çıktığını söyledi.

Yener Tanık depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.