Bu haber kez okundu.

Siirtli Minikler Kumbaralarını Filistin İçin Açtı
banner229

Siirt'te 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Basret 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, "Özgür Filistin’in Yanındayız" kampanyası kapsamında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Siirt Şubesine bağışladı.

Kur'an kursu öğreticileri rehberliğinde kermes alanına  gelen minikler, kumbaralarını  Filistinli çocuklara ulaştırılmak üzere Siirt Müftülüğü yetkililerine teslim etti.

Filistin için başlatılan yardım seferberliğine miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden İl Müftüsü Pinal, "Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrencilerimizin, haçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı.
Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum." dedi.

Siirtli Talha İle Betül Kumbaralarını Filistin İçin Açtı

Filistin için başlatılan yardım seferberliğine miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden İl Müftüsü Pinal, "Minik Talha ve Betül kardeşler, haçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımız ve ailelerini tebrik ediyorum." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Seçim Güldoğan 9 ay önce

Talha ve Betül'ü tebrik ederiz.