Bu haber kez okundu.

Siirtli Hemşerimiz Özturan, Mersin Akdeniz Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
banner229

Siirtli hemşerimiz Zafer Şahin Özturan, AK Parti Mersin Akdeniz Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Siirtli hemşerimiz Zafer Şahin Özturan, Mersin Akdeniz Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını iki bine yakın insanın katılım ve tezahüratları eşliğinde gerçekleştirdi.

Özturan, adaylık başvurumuzu hemşerilerimiz ve halkımızın desteğiyle coşkulu bir şekilde yaptık, beni yalnız bırakmayan Akdenizli ve Siirtli hemşerilerime, dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun diye konuştu.

AK Parti Akdeniz Belediye Meclis üyesi olan sevilen hemşerimiz Mali Müşavir Zafer Şahin Özturan’ın yaklaşık iki bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen aday adaylık başvurusunun miting havasında geçtiği gözlemlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deniz pekgüzel 8 ay önce

Bence Akdeniz için iyi bir tercih. İyi bir aile babası dürüst biri akdenizden bazı adayları görünce insanlıktan uzak olanların din iman kitap demesi garip kendine hayrı olmayanlar garip gurubanın sesi olacağız sloganı tam bir komedi. Varyemez amca düğün salonunda olsa adam değilsin.