Bu haber kez okundu.

Siirtli Görme Engelli Milli Judocu Türkiye Şampiyonu Oldu
banner229

Siirtli Milli Judocu Abdurrahim Özalp, Spor Toto Görme Engelliler Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

17-18 Temmuz  2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Büyükler Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonasında  Siirtli Milli sporcumuz Abdurrahim Özalp 73 kiloda Türkiye Birincisi oldu.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki sporcu Abdurrahim Özalp, Spor Toto Görme Engelliler Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda hocası Levent Oğuz’un desteğiyle ilimizi başarıyla temsil etti.

Ankara’da düzenlenen şampiyonada, aynı zamanda milli judocu olan Abdurrahim Özalp, J1 -73 kiloda tatamiye çıktı ve rakiplerini kısa sürede yenerek altın madalyaya uzandı. 

Gençlik ve Spor hizmetleri il Müdürü Hayati Kısacık Abdurrahim Özalp’i kutlayarak, elde ettiği başarıyla herkesi gururlandırdığını söyledi.

Judo Hocası Levent Obuz, “Hedefimiz, Ağustos ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Dünya Oyunları. Sporcumuz Abdurrahim Özalp’ın bu organizasyonlarda elde edeceği başarılarla Paris 2024 Olimpiyatları kotasını da alacağına inancımız tam” diyerek hedeflerini işaret etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.