Bu haber kez okundu.

Siirtli Ayşenaz Naz Gödek, Taekwondo Yıldızlar Türkiye Yarı Final Müsabakalarında Şampiyon Oldu
banner229

03.05 Nisan 2024 tarihlerinde Batman’da yapılan ve 25 ilden yaklaşık 310 sporcunun yarıştığı  okul sporları taekwondo yıldızlar Türkiye yarı final müsabakalarında Mehmetçik spor kulübü sporcusu Ayşenaz Naz Gödek şampiyon oldu.

Batman ilinde yapılan Taekwondo müsabakalarına antrenörleri Osman Katuk ile katılan sporcu Ayşenaz Naz Gödek büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu.

Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü antrenörü Osman Katuk  yaptığı açıklamada, “Batman ilinde düzenlenen okul sporları taekwondo yıldızlar Türkiye yarı final müsabakalarında şampiyon olan Ayşenaz Naz Gödek’i tebrik etti.

Müsabakalarda elde edilen başarıdan dolayı duyduğu gururu dile getiren Siirt Mehmetçik Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Osman Katuk, kendilerine her türlü desteği veren Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hayati Kısacık'a, Spor Müdürü Tufan Olgaç'a, İl Şube Müdürü Levent Obuz ve Mehmetçik İlkokulu Müdürü Selami Eroğlan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.