Bu haber kez okundu.

“Siirt'in En Faydalıları“ Ödül Töreni Düzenlendi
banner229
Siirt Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından düzenlenen "Siirt'in en faydalıları"ödül töreni gerçekleştirildi.
Kentte bulunan bir otelde düzenlenen törende, Siirt Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından belirlenen Siirt'e katkı sağlayan bürokratından, bilim adamına, sanayicisinden, din adamına çok sayıda kişi ödüllerini aldı.
Programda konuşan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt adına iyi düşünülmüş bir etkinlik olduğunu belirterek programı düzenleyenleri tebrik etti.
Etkinliği gerçekleştiren kurumun kentsel dönüşümle alakalı olduğunu ama Siirt'te kentsel dönüşümün hayata geçirilemediğini belirten Tutulmaz, "Siirt'te kentsel dönüşümle ilgili bir derneğin her ne kadarda Siirt'te kentsel dönüşümü başaramasak ta ilimiz adına sorumluluk alması dolayısıyla kendilerini tebrik ediyoruz. Bu gibi etkinlikler ilimizin kentsel dönüşümüne de olumlu bir şekilde katkı sağlar. Marifet iltifata tabidir bir hizmet verirken hiç bir karşılık beklemiyoruz Ama yaptığımız çalışmalar bu şekilde takdir edilirse bu bizim çalışma azmimizi artmasına vesile olur" diye konuştu.
Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Mehmet Şirin Yıldız ise, bu töreni düzenleme sebeplerinin Siirt'in gelişimi için canla başla çalışan insanları onura etmek olduğunu söyledi.
Birliğe, beraberliği ve kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemde Siirt için ortaya konulan azim ve iradenin tüm hemşehrileri bir birine kenetleyeceğini belirten Yıldız, "Kardeşliğimizin tohumu evliyalar diyarı olan şehrimizde filizlenecek ve güçlü Türkiye yeniden İslam'ın sancakları ve ümmetin umudu olacak. Bunun için dur durak bilmeden daima çalışmamamız gerekiyor" dedi.
Konuşmaların ardından "Siirt'in en faydalıları" listesi açıklandı. Buna göre "Yılın En Faydalı Bürokratı" ödülüne Vali Tutulmaz, "Yılın En faydalı Bilim İnsanı Ödülüne" Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, "Yılın En Faydalı İdarecisi" ödülüne Devlet Hastanesi Yöneticisi Muzaffer Arslan layık görüldü.

Anahtar Kelimeler:
Siirt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.