Bu haber kez okundu.

Siirt’e Yetkinin Tek Adresi Yine DİYANET-SEN Oldu
banner229

Yapılan sendika sayımlarda İl geneli ve İlçelerde yetkinin tek adresi yine ve yeniden Diyanet-Sen oldu.

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu gereği, 2023 yılı üye sayıları tespit tutanaklarının imza altına alınması dolayısı ile Siirt Diyanet Sen Şubesi ve diğer sendika temsilcileri ile Siirt İl Müftülüğünde bir araya gelindi. Yapılan sendika sayımlarda İl geneli ve İlçelerde yetkinin tek adresi yine ve yeniden  Diyanet-Sen oldu!

Diyanet Sen Şube Başkanı Hamit Evin’in  basına yapmış olduğu açıklamada;  Siirt Merkez ve ilçelerimizdeki personellerimiz, DİYANET-SEN'e büyük destek vererek 2023 yılında da yetkimizi ve etkimizi taçlandırmışlardır.
Görevi devraldıktan sonra yan yana durmanın, kol kola girmenin, bereket ve heybetine talip olan sendikanız DİYANET SEN yeni katılan üyelerimizle bize,  dolayısı ile sendikamıza canı gönülden destek vererek, toplam 465 üye ye ulaşmış bulunuyoruz.
Örgütlü gücümüze güç katmak için “inatla değil, inançla çalışan” sendikamıza katkı sunan siz değerli yol arkadaşlarıma ve tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet erkoyuncu 11 ay önce

Hamit başkanımı canı gönülden tebrik ediyorum