Bu haber kez okundu.

Siirt Yeni Mahalle’de 4-6 Yaş Kuran’a Geçiş Töreni Düzenlendi
banner229

4- 6 Yaş Grubu Kur’an Kursları meyvelerini vermeye devam ediyor.

Siirt  İl Müftülüğüne bağlı Yeni mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursunda Kur’an-ı Kerime geçen minik öğrencilerimiz için  Kur’ana geçiş töreni düzenlendi.

Siirt  İl Müftülüğü bünyesinde 4-6 yaş grubu Kur'an Kursunda Kuran eğitimi alan öğrenciler kısa bir sürede Kuran-ı Kerim’e geçmeye başladılar.

Kuran-ı Kerim öğretiminde 4-6 yaş grubu çocukların eğitimini önemsediklerini belirten Siirt  İl Müftüsü Şakir Pinal, çocukların kısa sürede Kuran’a geçme mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, düzenlenen programda 4-6 yaş grubu çocuklar, Kuran-ı Kerim okudu. Diye konuştu.

Miniklerle Sohbet…

İl Müftüsü Pinal, 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerimizle tek tek ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Programda Öğrenci velilerine ve katılımcılara yönelik bir konuşma yapan İl Müftüsü Şakir Pinal, Yeni mahalle 4-6 yaş Grubu Kur’an Kursta, Kuran-ı Kerim okumaya geçen öğrencilerimiz için düzenlenen programa katıldık. 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımızda eğitim gören yavrularımızın bir kısmı, Kuran okumaya geçmiş bir kısmı da Kur’an’a geçme aşamasına geldi. 4-6 Yaş Grubu Kur’an kurslarımızda minik yavrularımıza Allah’ın kelamını, Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in sünnetinin ve ahlakını’nın yanı sıra kısa sureleri, duaları, Kuran harflerini öğretiyoruz. Kur’an kurslarımızda eğitim-öğretim hizmetlerini en üst seviyede yürütüyoruz. dedi.

“4-6 Yaşı Çok Önemsiyoruz”

Müftü Pinal , Kurs programı boyunca öğrencilerimize değerli oldukları hissettirilerek, güler yüz, şefkat ve anlayış gösteriyoruz. Bu bakımdan Siirt  İl Müftülüğü olarak 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızı çok önemsiyoruz.” dedi.

Minikler 571 İlahisini Söyledi 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, minik öğrencilerimizin okudukları Dua ve 571 ilahisi ile devam etti. Müftü Pinal,  programın sonunda hoca hamınlara ve öğrencilere teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Düzenlenen programa il Müftü yardımcısı Ayser Şenyiğit, öğrenci velileri, Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Program sonunda öğrencilere Cim dergisi hediye edildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.