Bu haber kez okundu.

Siirt Valisi Olarak Atanan Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik'ten Uğurlandı
banner229

Valiler Kararnamesi ile Siirt Valiliğine atanan Dr. Kemal Kızılkaya, uğurlama töreninin ardından Bilecik'ten ayrıldı.

Valilik önünde gerçekleşen vedalaşma programında konuşan Vali Kızılkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Siirt Valisi olarak atandığını belirterek, "İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'nın öncülüğünde Bilecik'te olduğu gibi Siirt'te de ülkemiz için gayretle çalışacağız. Bizleri bu göreve layık gördükleri için şükranlarımı arz ederim.
Bilecik'e geldiğim ilk günden beri hayır dualarını eksik etmeyen şehitlerimizin ailelerine, gazilerimize ve Bileciklilere veda ediyorum. Rabbim, bizlere daima layık hizmetler yapmayı nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, İl Jandarma Komutanı Muzaffer Sandal, Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vedalaştıktan sonra kentten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.