Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği’nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
banner229

Siirt Valiliği tarafından, Siirt’te faaliyet gösteren 19 amatör spor kulübüne malzeme yardımı yapılması dolayısı ile Siirt İl Özel İdare Eğitim ve Spor Tesislerinde Malzeme dağıtım töreni düzenlendi.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya 'nın katılımıyla Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na bağlı 19 Amatör Spor Kulübüne,  Bir milyon 37 bin TL değerinde spor malzemeleri törenle dağıtıldı.

Vali Kızılkaya, "Şehrin spor camiasının daha da güçlenmesine ve genç sporcuların yeteneklerini geliştirmesine katkı sağlamak amacıyla Amatör Kulüplerimize, spora ve sporcularımıza yönelik destekler devam edecektir". İfadelerini kullandı.

Siirt İl Özel İdare Eğitim ve Spor Tesislerinde yapılan malzeme dağıtım törenine AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzulah Canpolatt,AK Parti İl Başkanı Bahri Caner Özturan, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç, Siirt ASKF Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ile spor kulüplerinin sporcu, yönetici ve Antrenörleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.