Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği Uyardı; Hava Sıcaklığı 6 İle10 Derece Artacak
banner229

Siirt'te kronik rahatsızlığı bulunanlar ile yaşlı ve çocukların hava sıcaklığının en yoğun hissedildiği gün ve saatlerde açık alanlarda bulunmamaları uyarısı yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; Bölgemizde mevsim normallerinin üstende devam eden sıcaklıkların artarak ortalamaların 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.

Söz konusu periyota, hava sıcaklıklarının Siirt’te 41 43 C civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Sıcak havanın etkili olduğu ilimizde kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı 07.08.2023 14:00 - 14.08.2023 00:00

SİİRT VALİLİĞİ

Meteoroloji Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.