Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinden Dr. Necip Nas’ın Baş Editörlüğünü Yaptığı Güncel Acil Tıp Kitabı Yayınlandı
banner229

Siirt Üniversitesi'nde görev yapan  Dahiliye Uzmanı Dr. Necip Nas’ın öncülüğünde hazırlanan bu eser, acil tıp alanında yazılmış en kapsamlı kitaplardan biri olma özelliğini taşıyor.

Türkiye’nin dört bir yanından 70'ten fazla ilden 300'e yakın uzman hocanın katkılarıyla hazırlanan bu kitap, acil tıp alanında güncel bilgi ve uygulamaları içermektedir. Akademik çevrelerde büyük ilgi gören eser, acil tıp pratiği ve eğitimi açısından önemli bir kaynak olarak değerlendirilmektedir.

Kitabın baş editörü Dr. Necip Nas, emeği geçen tüm hocalara ve destek olan herkese teşekkürlerini ileterek, bu eserin acil tıp alanındaki profesyonellere ve öğrencilere büyük fayda sağlayacağını belirtti.

"Güncel Acil Tıp Kitabı", acil tıpla ilgilenen herkesin başucu kitabı olmaya aday. Hem teorik bilgi hem de pratik uygulamalarla donatılmış olan bu eser, tıp dünyasında önemli bir boşluğu dolduruyor. 

Yeni yayımlanan bu değerli eserin, tıp camiasına ve tüm sağlık profesyonellerine hayırlı olmasını diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.