Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Küçükbaş Hayvan Payetleme Merkezi için Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesi Senato Odasında Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak başkanlığında  kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak Küçükbaş Hayvan Payetleme Merkezi için uygun küçükbaş damızlık hayvan türlerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleşti.

Toplantıda, Siirt yöresine uygun olabileceği düşünülen Etçi Boer Keçisi, Akdeniz Bölgesi Toros Dağları eteklerinde yaşayan Honamlı Keçisi, Anglo-Nubian Keçisi ve Halep Keçisi gibi türler değerlendirilip meslek odalarının fikirleri alındı. 

Aralıklarla tekrar edilmesine karar verilen toplantıya Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürsel Küçük ve Veteriner Fakültesi Yönetim Kurulu, Siirt İl Tarım Müdürü Ergün Demirhan ve ekibi, Siirt Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali İlbaş, Siirt Süt Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı Cuman Baykan ve meslek odaları katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.