Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Olağan "Danışma Kurulu" Toplantısı Yapıldı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat ŞINDAK ve üniversite üst yönetimimiz 28 Kasım 2023 tarihinde dış paydaşlarla Senato salonumuzda gerçekleştirdiğimiz DANIŞMA KURULU toplantısına katıldı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Üniversitenin yıllık faaliyetlerini anlatan sunum yapıldı. Sunumun ardından toplantıya katılan kurul üyeleri üniversitenin; eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ve kalite, yönetişim ve liderlik faaliyetleri başlıklarında talep ve önerilerde bulundu.

Kurum ve kişiler; örtüşen stratejiler, ortak çalışmalar ve çalışma zeminin sürekliliği hususunda fikir alış verişi yaptılar.

Toplantıya danışma kurul üyesi vali adına Vali Yardımcısı Sayın Abdulhamit MUTLU, Siirt Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih SADOĞLU, KOSGEB Müdürü Sayın Ömer ERKILIÇ, Siirt Belediyesi, Siirt Müftülüğü, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Siirt Ticaret ve Sanayii Odası Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan, iş insanlarından temsilciler, Üniversitenin çeşitli birimlerinde idari ve akademik personeli katıldı.

Toplantı Vali Yardımcısı Abdulhamit MUTLU’nun kapanış konuşmasıyla sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 9 ay önce

Danışma kurulunda ne yaptınız , yiyip içtiniz dağıldınız. Rektör Murat Hoca gittiği günden beri üniversitede bir ilerleme göremiyoruz, hem rektör hem idarecilerin değişmesi lazım.

Avatar
Recep 8 ay önce

Kim kime danışmış, ne danışmış acaba; danışma kurulu ne demek, ne zaman kurulmuş, kim kurmuş, niçin kurmuş, üniversite sayfasında neden böyle bir kuruldan bahsedilmiyor. Yoksa gayri resmî bir kurul mu? Öyle olsa Vali yardımcısı katılmazdı. Sonuçta bu gayri resmi kurulda hangi problemi çözüme kavuşturdunuz?