Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Kurumsal Akreditasyon Bilgilendirme Konferansı Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ın katılımlarıyla, Üniversitenin ‘Kurumsal Akreditasyon’ sürecinin değerlendirildiği ‘Kurumsal Akreditasyon Bilgilendirme Konferansı’ düzenlendi.

 İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa akademik ve idari personeller katıldı.  

Programın açılış konuşmasını yapan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitemizin kalite standartlarına verdiği önemi ve süreçteki ilerlemeleri vurgulayarak, kalite güvence sistemi kapsamında Siirt Üniversitesi Kurumsal Akreditasyon sürecinde emeği geçen akademik ve idari birimlerimizde, kalite komisyonlarında görevli personellerimize teşekkür etti.  
Rektör Şundqk'ın konuşmalarının ardından Kalite Takım Başkanları Doç. Dr. Arzu Altıntaş, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sabir Çevik, Dr. Öğr. Gör. Abdulkadir Uyrun; Ölçme ve Değerlendirme Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sungur Gürel; Bologna Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nezir Çevik sunumlarını gerçekleştirdi.  Bilgilendirmelerin ardından Kalite Koordinatörlüğü’nün hizmet içi eğitim faaliyeti olarak organize ettiği ve eğitimini Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Denetçisi Kadir Yaşar Efendioğlu’nun verdiği ‘TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi İç Tetkikçi Sertifikasını’ almaya hak kazanan personellerimize sertifikaları takdim edildi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 5 ay önce

Boy boy fotoğraf çekiyorsunuz birbirinize plaket veriyorsunuz, bir morfoloji binası ihalesini yapamadınız, ayıptır artık o makamlarda oturmayın, Rektörlük seçimi yaklaşıyor bakalım ne yapacaksınız.

Avatar
Ahmet Emin 5 ay önce

körler sağırlar birbirini ağırlar, şehirden izole bir üniversite