Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde “Geleneksel İftar Programı” Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, il protokolü ve öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversitenin Kezer Yerleşkesinde bulunan öğrenci yemekhanesinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitenin üst yönetimi, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, AK Patti Milletvekili Mervan Gül, il protokolü, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Üniversitede düzenlenen iftar programı için yemekhaneye gelen davetliler, öğrencilerimizle birlikte yemek sırasına girerek ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını öğrencilerimizle aynı masada oturarak açtı.

Misafirlere, iftar programına teşrifleri dolayısıyla teşekkür eden Siirt ÜniversitesinRektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, “Ramazan ayı, oruçla sabrı öğrendiğimiz, on bir ayın sultanı kutlu bir aydır. İdrak ettiğimiz bu bereketli günlerin tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum.” diyerek Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmanın önemine vurgu yaptı.

İftar programında, gençlerin geleceğe dair planları ile ilgili sohbet eden Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya "Geleceğin Türkiye’sini yönetecek siz değerli kardeşlerimiz bu kutlu vatana, millete hizmet edeceksiniz. Devletimiz maddi-manevi her zaman yanınızdadır." dedi.

Ramazan ayının bereketinin öğrencilerle paylaşıldığı iftarda, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve il protokolü iftar yemeği sonrası da yemekhanede kalarak öğrencilerle sohbet etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.