Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde “Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği” Düzenlendi
banner229

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Sirt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü tarafından "Engellilerde Beden Eğitimi ve Spor Dersi" kapsamında farkındalık programı düzenlendi.
Türk Telekom Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda düzenlenen farkındalık etkinliğine, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, il protokolü, Üniversitenin üst yönetimi ve çok sayıda personel ile öğrenci katıldı.
Etkinlik kapsamında daha önce farklı dallarda düzenlenen turnuvalarda başarı gösteren öğrencilere, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından kupa ve madalya verildi.  
Program, madalya töreninin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.​​​​​​​




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.