Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Dereceye Giren Mezunlara Başarı Belgeleri ve Ödülleri Verildi
banner229

Siirt üniversitesi 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında 2084 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadı.  Bununla beraber öğrencilerden uzak bir yıl geçirmiş olmanın hüznü ve üzüntüsünü yaşadı.

Pandemi koşulları gözetilerek üniversitenin senato salonunda organize edilen mezuniyet törenine üniversiteyi derece ile bitiren öğrencilerimiz katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak; öğrencileri olmayan kampusun bir tadı olmadığını söyleyerek öğrencisiz bir kampüsü; gülü olmayan bahçeye, meyvesiz ağaca benzetti.

Rektör Şındak konuşmasının devamında Üniversitemizdeki gelişmeleri ve uzaktan eğitim sürecine değinerek Siirt Üniversitesi mezun olan öğrencilerimizden gurur duyduğunu kaydetti.

Rektör Şındak’ın konuşmasının ardından söz verilen üniversite birincisi İlahiyat Fakültesi mezunu Betül Tren; “Şuan çok heyecanlıyım, zorlu ve sıkıntılı bir süreçte, pandemi döneminde derslerimizi, sınavlarımızı tamamlamaya çalıştık, bu süre zarfında yanımızda olan hocalarımıza teşekkür ediyor, arkadaşlarımızın da mezuniyetinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Takdim töreninde öğrencilere başarı belgelerini ve hediyelerini sunan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Şahin Prof. Dr. Tekin Şahin, Genel Sekreter Abdulkadir Işık, öğrencilere iyi dilek ve temennilerinden sonra başarılar diledi.

Tören toplu fotoğraf çekimi ve temsili kep atma ile son buldu.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.