Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Yerleşkesi Yeni Bir Çehreye Kavuşuyor
banner229

Covid 19 salgını sebebiyle uzaktan eğitime geçen Siirt üniversitesi, yüz yüze eğitimin yapılamadığı süreyi üniversiteyi güzelleştirmeye, eksiklerini gidermeye ayırdı.

Rahat ve detaylı çalışma olanağı bulduğu bu günlerde Siirt üniversitesinde; elektrik, aydınlatma, sulama, yol yapım ve bakım çalışmalarına hız verildi.

Eksiklikleri yerinde tespit eden ve sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Si,irt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak; "Yapılan çalışmalarla yerleşke alanlarımızı daha verimli kullanma imkanına sahip olacağız. Yapmış olduğumuz alt yapı yatırımlarına ek olarak Siirt Belediyesi ile imzalanan işbirliği protokolü sayesinde üniversite genelinde belediye ekiplerince 3.100 metre asfalt çalışması da yapılacak. Bunların yanında gerçekleştireceğimiz peyzaj çalışmaları ile yerleşkemiz yeni bir çehreye kavuşacak." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ersan 3 yıl önce

Bence üniversiteye ve bahçesine güzel bir aydınlatma lazım...