Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezinin İhalesi Tamamlandı
banner229

“Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji ve Çevre Düzenleme Yapım İşi” ve Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARIMER) Yapım İşi” ihalesi tamamladı.

Morfoloji binası ihalesi için 20.03.2024 tarihinde yüklenici firma ile Üniversitemiz arasında sözleşme yapılmış olup, yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanmıştır. Yapılacak olan Morfoloji binası, 12.700 m² alana sahip olup derslikler, laboratuvarlar, akademik ve idari personel odaları ve konferans salonundan oluşmaktadır.

Morfoloji binasının 800 gün içerisinde tamamlanması öngörülmektedir.

Siirt Üniversitesi Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARIMER) İhalesi Tamamlandı

“Siirt Üniversitesi Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARIMER) Yapım İşi” ihalesi tamamlandı.

ARIMER ihalesi için 20.03.2024 tarihinde yüklenici firma ile Üniversitemiz arasında sözleşme yapılmış olup, yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanmıştır. Yapılacak olan ARIMER binası 1270 m² kapalı alana sahip olup; hasat dolum, arge-inovasyon, morfoloji inceleme laboratuvarı, arı sağlığı laboratuvarı, apigenom araştırma laboratuvarı, arı davranış laboratuvarı, verimlilik izleme laboratuvarı, arıcılık müzesi ve arı ürünleri satış yeri, soğuk hava deposu, şok deposu, kimyasal deposu, eğitim ve çalışma ofisi, idari personel odalarından oluşmaktadır.

ARIMER binası tamamlandığında, arıcılık alanında Türkiye'deki en büyük kapalı alana sahip merkezlerden biri olma özelliği taşıyacaktır.

ARIMER binasının 180 gün içerisinde tamamlanması öngörülmektedir.





Siirt Üniversitesi Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARIMER) İhalesi Tamamlandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 1 ay önce

Memleketimize hayırlı olsun, inşaAllah bşr an önce bu eserler biter hem istihdama hemde memlekete faydası olur.