Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Şındak’, Deprem Bölgesi Adıyaman’ı Ziyaret Etti
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin, depremden etkilenen illere destek olmak ve yaşanan afetten dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak maksadıyla deprem bölgeleri; Malatya ve Adıyaman'a ziyarette bulundular.

Ziyaretleri kapsamında Malatya’dan Adıyaman’a geçen Rektör Şındak; Adıyaman Valiliği, Afet Koordinasyon Merkezi ve Adıyaman Üniversitesi ile görüştü.

Adıyaman Valiliğine başsağlığı ve taziye dileklerini iletmek için giden Rektör Şındak Afet Koordinasyon Merkezi sorumlusu Kültür ve Turizm bakanı yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’la görüştü.

Afet Koordinasyon Merkezine bağlı olarak çalışan Siirt AFAD İl Müdürlüğü ile istişare görüşmelerinde bulunan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak; Pazarcık’ta (7.7 Mw) ve Elbistan’da (7.6 Mw) olarak gerçekleşen ardışık depremlerin en çok etkilediği illerden biri olan Adıyaman deprem bölgesinde; afetin etkilerini yerinde inceledikten sonra; kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve desteğin koordinasyonu, afetzedelerin ‘normal’ yaşamlarına geri dönmesi ve artçılarla gerçekleşen deprem döngüsünün etkilerinin en aza indirilmesine dair görüşlerini dile getirdi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaretinden sonra Üniversitemizin deprem seferberliği ile Adıyaman Belediyesi EK Hizmet Binası alanına kurduğu Siirt Üniversitesi Aşevini ziyaret eden Rektör Şındak burada çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Aşevi ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür edip nöbet değişimi ile göreve başlayan yeni ekibe başarılar diledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.