Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a Ziyaretler
banner229

UDEF ve SUDER Kadın Kolları Başkanları, İlim Yayma Cemiyeti Yükseköğrenim Yurdu idareci ve öğrencileri ve Eğitim Bir-Sen Sendikası Siirt Şubesi Üniversite temsilciliği yöneticileri Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı makamında ziyaret etti.

Siirt Uluslararası Öğrenci Derneği (SUDER) Kadın Kolları Başkanı Fatma Erdemci, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Şeyma Üstün ve üyeleriyle birlikte Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a nezaket ziyaretinde bulundular. 

Yapılan ziyarette yabancı uyruklu öğrencilerimizin sorunları ve beklentileri ile ilgili Rektör Şındak’la istişarede bulundular.

UDEF Kadın Kolları Başkanı Şeyma Üstün, SUDER Kadın Kolları Başkanı Fatma Erdemci ve dernek üyelerini makamında ağırlayan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İlim Yayma Cemiyeti Yüksek Öğrenim Yurdundan Rektör Şındak’a Ziyaret

2023-2024 Eğitim döneminin başlaması münasebetiyle İlim Yayma Cemiyeti Yükseköğrenim Yurdu idareci ve bir kısım öğrencileri Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı makamında ziyaret ettiler.  

Ziyaretleri için teşekkür eden rektör Şındak, öğrencilerle sohbet ederek, gelecek ile ilgili beklentilerini dinledi. 

Hoş bir ortamda geçen ziyaret yeni dönemin hayırlı olması temennisiyle sona erdi.

Eğitim Bir-Sen Sendikası Siirt Üniversitesi Temsilciliğinden Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Sendikası Siirt Şubesi Üniversite temsilciliği yöneticileri Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı  makamında ziyaret etti. 

Ziyarette rektör yardımcıları Prof. Dr. Tekin Şahin ve Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ile Genel Sekreter Abdulkadir Işık’ta hazır bulundu. 

Yapılan ziyarette İl Temsilcilerinin Rektör Şındak’tan talepleri ile ilgili konular görüşüldü.

Rektör Şındak, Eğitim Bir-Sen Sendikası İl Temsilcilerine yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.