Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Personeli İftarda Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Üniversitesinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitenin üst yönetimi, akademik ve idari personel ile iftar programında bir araya geldi.

Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamak adına gerçekleştirdiğimiz iftar programı, Üniversitenin Kezer Yerleşkesi’ndeki yemekhanede düzenlendi.

Üniversitenin daha da ileriye taşınması için çalışan herkese teşekkürlerini sunan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, “Maneviyatın ve bereketin daha derinden hissedildiği Ramazan ayı, içsel yolculuğumuzu tamamlamak, nefsimizi terbiye etmek ve güzel ahlakı inşa etmek için vesiledir. Bu güzel günlerde iftar sofralarında birlikte olmak, birlik ve dayanışma ruhumuzu güçlendirerek, kardeşlik bağlarımızı derinleştirir. Bizler de Siirt Üniversitesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışma, üretme ve hayırlı işlere hep birlikte imza atma gayretindeyiz.  

Memnuniyet, aidiyet ve bağlılık duygumuzu geliştirmek için düzenlenen bugünkü iftar programımıza katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.  Birliğimiz, beraberliğimiz ve huzurumuz daim; dualarımız kabul olsun.” diyerek çalışmanın da bir ibadet olduğunu vurguladı.

Ramazan ayının bereketinin paylaşıldığı iftarda, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, akademik ve idari personellerimizle birlikte iftar yemeği sonrası da yemekhanede kalarak sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.